HR KÉPZÉSEK 2014


Többen kérdeztétek, mikor lesznek újra HR képzések. Mi már nagyon készülünk rá, és a tavalyi év ritmusát követve ismét áprilisól indulnak a tréningek, és egész egyész nyáron tartanak.Jó hír, hogy már nem csak személyes megjelenést igénylő tréningek indulnak, hanem Skype-on, valamint e-learning rendszeren is elvégezhetők magyar és angol nyelven egyaránt. 
Így aztán bármikor lehet csatlakozni!


Az alábbi tréningeket HR-eseknek és HR iránt érdeklődőknek ajánljuk. A tréningek havonta ismétlődnek budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt. Minden tréningünk praktikus HR ismereteket nyújt, és a valós üzleti életből hozott példákat dolgozzuk fel. A tanfolyamokhoz írott és digitális tananyagot biztosítunk.

JELENTKEZÉS HR ALAPTRÉNING


A HR Alaptréningen áttekintjük a HR adminsztrációs és menedzsment folyamatokat (toborzás-kiválasztás, tréningek és fejlesztés, kompenzáció és fejlesztés, teljesítményértékelés, ösztönző rendszerek, utódlástervezés, tehetségmenedzsment, kulcspozíciók és kritikus munkakörök meghatározása, kiléptetés, vezetők támogatása és fejlesztése házon belül, stb.), mindezek jellemző problémaköreit, a dokumentációs és riportigényeit.
A tréning egy napos, reggel 8.30-tól 16.00 óráig tart, melynek során kétóránként szüneteket tartunk, így van alkalom beszélgetésre, kérdezésre, ismerkedésre. Egy alkalomra maximum 10 fő tud regisztrálni.

JELENTKEZÉS

HR TECHNIKAI TRÉNINGEK


Fél napos tréningek
Egy alkalomra maximum 20 fő tud regisztrálni. A tréning időtartama 4 óra, reggel 8.30-tól 12.30-ig tart, közben egy 10 perces szünetet tartunk.

1. Interjútechnika tréning
Három alapvető témát dolgoz fel: (i) kérdések kidolgozása az  adott munkakörre;  (ii.) hogyan tegyünk fel kérdéseket úgy, hogy minden lényeges információt megkapjunk; (iii.) a kapott információk értékelése és összehasonlítása.

2. Teljesítményértékelő beszélgetés, melynek során az eredményközpontú és ösztönző visszajelzés technikáját sajátítjuk el

3. Munkaügyi gyorstalpaló – tanfolyam annak érdekében, hogy szót értsen a bérszámfejtőkkel, és a munkajogásszal; lényeges ismereteket és hasznos tippeket nyújtunk munkaügyi és munkajogi területen, hogy ne legyen a legapróbb kérdésekben is külső tanácsadókra szorulva

JELENTKEZÉS

HR SZAKMAI TRÉNINGEK 


Egy alkalomra maximum 12 fő tud regisztrálni. A tréningek reggel 8.30-tól 16.00 óráig tartanak, közben kétóránként szüneteket tartunk, így van alkalom beszélgetésre, kérdezésre, ismerkedésre.

1. HR menedzsment a gyakorlatban HR feladatok megszervezése, illetve a vezetői szerep meghatározása a vállalat részére. A HR éves tervezésének gyakorlata.

2. HR és szervezeti SWOT elemzés, és cselekvési terv elkészítése - avagy hogyan fordítsuk le számokra és cselekvési tervre a HR-en az üzleti terveket.

3. Projektmenedzsment HR szakembereknek 

4. Folyamatmenedzsment és a HR folyamatok mérése

6. Kompenzációs és juttatási sémák bemutatása, vállalatra szabható keretrendszerek megismertetése, a kompenzációs, juttatási és ösztönző rendszerek összehangolása, folyamatainak felállítása, dokumentációs feladatok.

7. Balanced Scorecard és riportok – kontrolling eszközök a gyakorlatban, HR a számok és tények tükrében

JELENTKEZÉS

Másfél napos tréningek

Egy alkalomra maximum 12 fő tud regisztrálni. A tréning időtartama 1,5 nap, első nap  reggel 8.30-tól 16.30-ig, a második nap  reggel 8.30-tól 12.30-ig tart.

1. Eredményes kommunikáció és érdekeink képviselete a menedzsment csapatban –  a kurzus a meggyőzés és a befolyásolás technikáit, és kommunikációs fogásokat  tanít meg sok gyakorlással az eredményes és sikeres tárgyalások érdekében.

2. Prezentáció és előadás technika  - a hatásos és a nyerő előadás megtartása félelmeink és gátlásain leküzdésével. A tanfolyamon megismerjük azokat a technikákat, melyekkel érdekeinket eredményesen képviseljük, és az embereket magunk mellé tudjuk állítani


JELENTKEZÉS